Masini la comanda ADESA

masini la comanda ADESA auto5.ro.jpg
AUTO5.RO INSTA.png
Cea mai frecventa intrebare: Ce taxe mai sunt in plus pentru a-mi aduce masina la comanda de pe Adesa?

Pretul final al masinii flucteaza in functie de mai multe variabile, dar cel mai important pentru noi este sa actionam in beneficiul clientului pentru a-si aduce acasa masina dorita de pe adesa.eu.

Taxele sunt urmatoarele si se aplica la pretul estimat indiferent daca masina este cu tva exclus (VAT excluded) sau cu tva inclus (VAT included):

- comisionul nostru de 330 euro + TVA

- transportul masinii in tara in valoare de 550 euro + TVA (aceasta este o medie). Transportul masinii variaza in functie de automobil (pentru SUV-uri, in general, transportul costa 600 euro) si de tara in care se afla respectivul automobil. Am adus masini care aveau transportul si 403 euro. Deci, am luat o medie de 550 euro.

- taxele de radiere/ acte in tara respectiva si onorariul licitatiei ( castigul site-ului Adesa.eu ) in valoare de 300 euro + TVA (aceasta este o medie)

- 1% impozit pe venit datorat statului

- 1% destinat pentru comisioanele bancii, transferuri bancare, legalizari si traduceri acte

Si, bineinteles, TVA-ul datorat statului (19%) in cazul in care se merge pe VAT excluded. Pentru VAT included, tva-ul se calculeaza la marja de profit si este mult mai mic.

Daca nu vrei sa-ti bati capul cu calulele si sa afli direct "Cat ma duce, domne, masina in total?" trimite-ne link-ul/ link-urile masinii pe whatsapp la numerele 0741390265/ 0752605605 sau pe email: contact@autostrasse.ro si vei primi estimarea in cel mai scurt timp posibil.

Cum se procedeaza dupa ce stabilim pretul masinii pe Adesa?

De aici procesul este simplu. Se percepe un avans de 15% din estimarea masinii, licitam impreuna in limita bugetului si numai la actiunea clientului. Daca castigam masina si ne este atribuita noua de catre dealer, se factureaza pe restul sumei in cat am castigat-o. Daca nu castigam masina, vi se restituie avansul sau se pastreaza pentru urmatoarea licitatie indicata de client.

De ce avans 15%? Deoarece trebuie sa avem spatele acoperit in cazul in care te retragi. Oricat ne place sa avem incredere in clientii nostri si ne dorim o colaborare benefica pentru ambele parti, noi primim amenzi ce trebuie platite in cazul in care nu se plateste masina castigata. Daca nu platim respectivele amenzi ni se blocheaza contul, iar clientii nostri vor avea de suferit.

Care sunt beneficiile unei masini la comanda de pe Adesa?
5236.jpg
heart-means-love-portrait-tender-cute-fe

*Ai control total asupra masinii
*Posibilitatea unei oferte sub pretul pietei
*Colaborezi cu un dealer autorizat ( SC AUTOSTRASSE SRL cu Cod de Identificare Fiscala 43011070 )
*Comision atragator
*Emitem factura fiscala
*Kilometrii certificati
*Ai parte de o masina ce nu a fost “ preparata “
*Fara masini daune totale sau kilometrii masluiti
*Masina este asigurata pe timpul transportului cu eliberare CMR
*Estimarea corecta a masinii
*Eliberare numere provizorii
*Consultanta pe toata durata colaborarii
*Colaborezi cu profesionisti
*Eviti sa fii fraudat la tva de asa numitii *comercianti* prin firme fantoma (In Romania este cel mai ridicat procent de frauda din Europa)
*Elimini complet gandul de *teapa*

Nu ti-ai gasit masina pe Adesa? 

Nicio problema! Completeaza formularul ​" Comanda-ti masina " de mai sus si noi dam drumul cautarilor pe celelalte site-uri de licitatii la care numai dealerii autorizati au acces. Adesa este singurul site care permite vizualizarea masinilor si vederea unui pret estimat de catre dvs.