top of page
Cine suntem noi? Despre AUTO5 Romania
mercedes auto5.ro.jpg

          AUTO5 este o companie internațională, sub directiva companiei AUTOSTRASSE. Activitatea principala a companiei în Europa cât și în afara Europei este de Import/Export automobile noi și second hand. Mai jos sunt prezentate țările unde, AUTO5 poate desfasura acțiuni de export autovehicule, în cadrul Uniunii Europene.

AUTOSTRASSE efectuează operațiuni cu mașini noi sau second hand.

În România, AUTOSTRASSE își desfășoară activitatea în industria auto, sub denumirea de AUTO5 România.

          În România, Auto5.ro este condusă de o chipă de tineri pasionați, cu concepții noi, deschiși și profesioniști având scopul de a livra servicii de 5 STELE în cadrul industriei auto.

       

          Misiunea noastră constă în a oferi maximul posibil de satisfacție pentru clienții noștri prin oferte corecte și transparență maximă pentru a fi capabili să oferim cel mai bun preț posibil.

          Ne aflăm într-o piață a autovehiculelor dominată de vânzători incorecți, fără principii morale față de clienți și față de munca lor, prin care au putut să-și achiziționeze mașina. Prin urmare, a luat naștere proiectul AUTO5.RO ce își prestează serviciile cu încrederea ca, într-o bună zi, piața auto din Romania să fie cât mai transparentă și corectă. Nu suntem perfecți, dar noi credem întotdeauna că este loc de mai bine.

        Auto5 oferă servicii virtuale de consultanță,intermediere la distanță dar și acționează că o piață virtuală a autovehiculelor noi și second hand din Europa. Auto5 va pune la dispoziție posibilitatea de a alege dintr-o gama largă de autovehicule noi sau second-hand, la prețuri avantajoase. Majoritatea autovehiculelor se află direct în parcul dealerilor din Germania, Belgia, Olanda, dar și multe alte țări din Europa.

        Echipa Auto5, este la dispoziția dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună mașină, conform nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Cu câteva click-uri, reușiți să scăpați de stresul și timpul pierdut în goana după alegerea unei mașini. Din peste 1 000 000 vehicule aflate la vânzare, noi alegem cea mai bună varianta pentru dumneavoastră. Putem alege împreună, dintr-o gama largă de autovehicule cu prețuri cuprinse între 5000 euro și 250.000 euro.

 

          Ne asigurăm de fiecare dată, prin mijloace valabile, ca starea estetică și tehnică aparentă a mașinii este excelentă și că nu există defecte ascunse, fata de prezentarea dealerului auto. Astfel, clientul este în permanentă informat despre achiziție. Mașinile pe care le aducem au fost rulate exclusiv în Europa de Vest și sunt prezentate cumpărătorului exact ca în poze/video. Folosiți acest serviciu pentru a alege mașină mult dorită! De restul ne ocupam noi!

 

          Suntem o echipă tânără ce își dedică timpul de zi cu zi pentru a cerceta piața auto de peste hotare, urmărind cu foarte mare atenție echilibrul perfect dintre cerere și oferta.

 

          Trăim într-o lume a tehnologiei ce se află într-o continuă expansiune exponențială, iar noi trebuie să ne adaptăm constant, oferind clienților servicii calitative. Astfel, procesul de cumpărare a unei mașini creat de AUTO5.ro constă în următorii trei pași simplii:

1. Plasati comanda după ce ati specificat in formular detaliile dorite la viitoarea mașina, precum și modalitatea de achiziție a mașinii (în numerar, leasing sau credit)

2. Aici intervenim noi. Primiti cele mai bune oferte găsite de noi și mai rămâne doar să vă decideți.

3. Noi vă livrăm mașina și sunteți gata de drum!

 

Keytext: Masini aduse la comanda verificate si rulate in tari precum Germania, Belgia, Olanda, Franta si nu numai. Masini aduse de la licitatii 24h pe comanda, masini cu istoric si km reali, masini cu rapoarte si evaluari independente. Autoturisme in rate, finantare pe loc chiar si pentru masinile aduse la comanda, second-hand. Verificati si pagina noastra de facebook: Auto5- Import masini la comanda, rulate, verificate si licitații auto 24h. Pentru mai multe detalii, completati formularul: comanda masina, gratis, fara obligatie

Keywords: - masini aduse la comanda bune rulate garantie Germania verificate - Masina la comanda rulata verificata buna adusa din Germania auto5 - Masini la comanda autoturisme din Germania Olanda Belgia auto comanda - Masini auto rulate la comanda verificate la comanda bune second hand - Auto rulat la comanda din Germania verificat bun masina buna second.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page