top of page
Caută

🥇 Cand crezi ca te pricepi, ajungi sa fii pacalit!

Actualizată în: 20 dec. 2020

Ne concentrăm în special, pe autovehiculele second hand comercializate pe piața auto din România. Mai jos, am împărțit autovehiculele second hand aflate la vânzare în România, în trei categorii.

În prima categorie, avem autoturismele care au trecut printr-o dauna majoră, un accident în care au fost implicate părți importante în funcționalitatea autoturismului și în siguranța șoferului/pasagerilor.

Conform ziare.com, aproximativ 10% din automobilele aflate la vânzare pe site-urile de specialitate, se încadrează în această categorie, fiind reparate prost, total iresponsabil!

A două categorie este reprezentată de mașini care au rulat prost și nu au fost întreținute corespunzător. Sunt mașini care au trecut prin multe service-uri, iar proprietarii au decis să le vândă, deoarece în cele mai multe cazuri, urmează să fie schimbată o piese destul de importantă și costisitoare.

În categoria această se află 30% din automobilele rulate, aflate la vânzare.

Categoria cu numărul trei este formată din autoturismele care prezintă km dați înapoi și alte procedee imorale și ilegale care ascund gradul real de uzură al mașinii, cu bună știință. Alte exemple: recondiționarea/vopsirea pielii uzate, polish, detailing, piese schimbate, revopsire, rugină ascunsă,kit... pentru a duce în eroare cumpărătorul.

În categoria cu numărul trei se află 85% din autovehiculele aflate la vânzare în România.


Cea mai mare greșeală a cumpărătorului este să creadă că știe/se pricepe și să se lase atras orbește de prețul mic/redus/bun al autovehiculului. Când crezi că te pricepi, ajungi să fii păcălit! Asta e realiatatea, iar dacă nu îți iei măsuri de protecție, ajungi să fii păcălit, iar visul frumos de a conduce mașina mult dorită, să se transforme în coșmar. Apelează cu încredere la echipa Auto5.ro!


43 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Despre autoturisme în România

Mașinile sunt una dintre cele mai populare mijloace de transport din lume și sunt utilizate în toate colțurile globului. În România, industria automotive a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultim

bottom of page